Prima pagină > FAQ > Despre Grupul Beauty Bloggers

Despre Grupul Beauty Bloggers

Cine suntem?

Suntem un grup care susține și promovează blogurile de beauty din România. Grupul a fost format în iunie 2011 și intenționează să promoveze categoria beauty, cât mai mult posibil.

Ce dorim să obținem?

Dorim unificarea blogurilor de beauty într-un grup organizat. Dorim să obținem o categorie separată în cadrul festivalului Roblogfest, întrucât în present se găsește doar categoria de fashion. Dorim ca blogurile de beauty să fie un domeniu bine reprezentat în blogosfera românească. Dorim cunoașterea fetelor din spatele blogurilor. Dorim promovarea schimburilor de experienţă între beauty bloggers. De asemenea, dorim colaborarea cu persoane juridice sau fizice în vederea obținerii anumitor sponsorizări.

Cum vom obține aceste lucruri?

Prin reprezentarea bloggerilor din domeniul beauty în fața posibililor sponsori și prin organizarea de evenimente virtuale sau reale care să ajute în promovarea blogurilor membre.

Care sunt condițiile de aderare?

Oricine deține un blog de beauty poate deveni membru al Grupului Beauty Bloggers, dacă îndeplinește următoarele condiții:

 1. Deține un blog de beauty.  Beauty înseamnă: cosmetică, make-up, fashion, spa, all natural, etc.
 2. Articolele blogului respectiv sunt în proporție de 50% despre beautyArticolele cu giveaway-uri ale altor bloguri nu sunt considerate articole de beauty.
 3. Minim de articole scrise pe blog sunt 100/an, în medie 2 pe săptămână. Dacă blogurile sunt mai noi de un an atunci se împarte la numărul de luni de când este înființat blogul.
 4. Dacă nu scrie pe un blog timp de 3 luni va fi exclus din Grup.
 5. Oricine poate reveni în grup după 2 luni în care a scris minim 2 articole pe săptămână.
 6. Blogurile noi, care doresc să intre în organizație, trebuie să aibă minim 2 luni de activitate. Aici se face referire strict la postări, nu și la numărul de followers sau comentarii/postare.
 7. Nu acceptăm în grup persoane juridice sau bloguri de tip ”magazin”.

Cât costă înscrierea în acest grup?

Înscrierea în Grupul Beauty Bloggers este gratuită și se face pe baza unui formular.

De ce aș vrea eu, ca beauty blogger, să fac parte din acest grup?

Pentru că aici vei cunoaște alte persoane, cu care împarți acest interes; pentru că aici îți va fi mai ușor „să crești mare”; pentru că aici vei găsi cele mai importante informații referitoare la sponsorizări, programe de afiliere ș.a.m.d.

Reclame
Categorii:FAQ
 1. beauty blogger
  8 iulie 2011 la 12:57

  Promovati pe naiba, sunteti un amarat de blog pe wordpress si vreti sa va faceti faima pe spatele fetelor care au muncit si au ajuns la sute chiar mii de vizitatori unici pe zi. Dar ce conteaza, poate prostiti pe careva. nu? Sunteti jalnici. Nu ne suparati si nu ne luati in deradere pentru ca vom incepe o campanie pe blogurile noastre impotriva voastra, sau nu, pt asta inseamna sa va facem publicitate gratis!

  • 8 iulie 2011 la 13:09

   Suntem pe wordpress deocamdată pentru că suntem la început. Nu dorim publicitate sau faimă și nu obligăm pe nimeni să devină membră a grupului nostru. Noi am avut o inițiativă pentru a face ceva pentru comunitatea beauty și asta vom încerca să facem, dacă avem suportul majorității. Nu dorim să prostim pe nimeni, tot ce urmează să facem aici, vom face în interesul majorității. Mulțumim, totuși pentru onestitate și pentru părerea oferită!

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: