Prima pagină > Uncategorized > Restructurare!!

Restructurare!!

Deși eram la începutul proiectului, am fost nevoite să oprim activitatea pentru o perioadă de timp. Acum însă sperăm că ne-am întors pe drumul cel bun.
Datorită faptului că am avut timp să gândim mai bine situația, dar și datorită faptului că vrem să dovedim seriozitate, am făcut câteva modificări termenilor și condițiilor de admitere. Sperăm ca acest lucru să nu fie un impediment pentru bloggeri, ci să îi ajute să își dezvolte blogul într-un mod serios și organizat. Așadar, toate admiterile din documentul anterior au fost șterse cu buretele, deci dacă doriți să deveniți membru al grupului, va trebui să aplicați din nou, pentru a fi reevaluat în conformitate cu noile cerințe. Acestea sunt:

1. Oricine* deține un blog de beauty poate aplica pentru a deveni membră al grupului. Beauty înseamnă: cosmetică, make-up, fashion, spa, all natural, etc.

2. Articolele blogului respectiv sunt în proporție de 80% despre beauty. Articolele trebuie să prezinte originalitate și/sau specificarea surselor (pentru poze, citate sau preluări). Articolele cu giveaway-uri ale altor bloguri nu sunt considerate articole de beauty. 

3. Minimul de articole scrise pe blog este, în medie 1 articol pe săptămână. 

4. Inactivitatea blogului pe o perioadă de 3 luni, duce la eliminarea blogului din Grup. Oricine poate reveni în grup după 2 luni în care a scris minim 1 articol pe săptămână.

6. Blogurile noi, care doresc să intre in organizație, trebuie să aibă minim 2 luni de activitate.Aici se face referire strict la postări, nu și la numărul de followers sau comentarii/postare).

7. Nu acceptăm în grup persoane juridice, bloguri create special pentru Giveaways sau bloguri de tip ”magazin”.

8. Admiterea sau respingerea blogului se va face prin intermediul email-ului, în termen de minim 3 zile de la aplicare. (Pentru analizarea corectă și completă a blogului avem nevoie de timp).

*cu vârsta peste 16 ani.

Dacă credeți că îndepliniți aceste condiții, vă rugăm completați formularul de mai jos:

Vă mulumim pentru înțelegere,

Grupul Beauty Bloggers

**Pentru sugestii, reclamații sau nelămuriri vă rugăm să ne contactați prin formularul de contact sau la adresa abbromania@gmail.com

Reclame
Categorii:Uncategorized
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: